Hudateljén

 

 

 

Öppettider

Mån-Tors 10-18 (Vid bokning 10.00-19.30)

Fre 10-18

Lör 10-15

Sön - Stängt

 

Telefon

072-263 53 03

 

Adress

Sollentunavägen 162A

Sollentuna Centrum

191 48 SOLLENTUNA

 

E-post

riitta@hudateljen.se

 

Nyheter & Erbjudanden

2019 - Nyhet!

LIFT SUMMUM - ANSIKTSLYFT!

Ny innovativ behandlingsmetod med direkt lyftande och utslätande resultat. Jobbar målmedevetet på fastheten och linjer i ansikte, hals och dekolletage. Synlga resultat efter bara 1 behandling!

 

HYDRA PEELING - Syror har en unik förmåga att milt och effektivt avlägsna de yttersta döda cellerna från hudytan. Guinots HydraPeeling kan utföras i två olika varianter; en baserad på Fytinsyra (utvunnen ur riskorn) och Biolactone eller en mekanisk hydrabrasionpeeling med cellulosa och papayaenzymer. Resultatet är slående och ger omedelbart förbättrad hudstruktur, ny lyster, mindre framträdande pigmentfläckar linjer och rynkor.

 

Oktober 2016 - Höstens stora nyhet!

HYDRADERM CELLULAR ENERGY - Nu äntligen på min salong! En uppdaterad variant av den tidigare hydradermie behandlingen. Hudateljén är en av de första att erbjuda denna behandling i hela Sverige! I oktober utbildades jag av Cynthia Lambert som är internationell Head Trainer från Guinot Frankrike. Nu finns dessa underbara och effektiva behandlingar hos oss på Hudateljén!

 

En innovativ och resultatinriktad ansiktsbehandling som verkar stimulerande på våra cellers energi, som avtar med åren. Läs mer under fliken "Hur fungerar maskinen" längre ned på sidan.

Sedan lanseringen i Frankrike våren 2016 har succén varit ett faktum. Journalister och skönhetsbloggare har lovordat behandlingen och apparaturen världen över! I Frankike har den tilldelats det franska "H. Pierantoni priset för 2016 års innovation".

 

Hur fungerar maskinen?

HYDRADERM CELLULAR ENERGY tar idag joniseringsprocessen steget längre genom att kombinera dynamisk jonisering där både positivt och negativt aktiva ingredienser kan transporteras ned i huden. Samtidigt som polariteten växlar varannan sekund, gör att de säkerställer maximal absorption av aktiva ingredienser och cellernas energi stimuleras genom att mitokondrierna ökar sin molekulära aktivitet. Dessutom aktiveras hudens kollagen syntes genom extra syresättning och konstant värmespridning. Kombinationen av dessa effekter gör att vi får skräddarsydda, direkta och långvariga resultat för var kunds behov.