Hudateljén

 

 

 

Öppettider

Mån-Tors 10-18 (Vid bokning 10.00-19.30)

Fre 10-18

Lör 10-15

Sön - Stängt

 

Telefon

072-263 53 03

 

Adress

Sollentunavägen 162A

Sollentuna Centrum

191 48 SOLLENTUNA

 

E-post

riitta@hudateljen.se

 

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar med Guinot - ledande inom Professionell Hudvård

 

HYDRADERM Youth / 50 min 890:-

Guinot`s stjärnbehandling! Nu ännu bättre med den nya patenterade behandlingsmetoden HYDRADERM CELLULAR ENERGY!

 

Skräddarsydd behandling för strålande, vacker hud. Djupverkande ansiktsbehandling med unikt resultat. Rengöring, dynamisk jonisering som aktiverar cellernas energi och slussar ner aktiva ingredienser, syresättning med värme som stimulerar och aktiverar cell/kollagenförnyelsen och underbar massage med stärkande serum och mask. Behandlar effektivt alla hudtyper. En världsledande, innovativ behandlingsmetod som man längtar efter

när man en gång upplevt den.

 

HYDRADERM Youth PLUS / 1 tim 15 min 1090:-

Som ovan men med tillägg för portömning.

 

HYDRADERM Lift - Lyft utan kniv / 50 min 890:-

Det allra senaste mot rynkor och förlorat elasticitet. Nu ännu bättre med den nya patenterade behandlingsmetoden HYDRADERM CELLULAR ENERGY!

En effektiv behandling med dränage, muskelstimulering och massage. Tränar och tonar ansiktets muskler och ger ett omedelbart resultat.

 

Eye Logic HYDRADERM Ögonbehandling / 40 min 690:-

Behandlar effektivt den tunna och sköra huden kring ögonen. Nu ännu bättre med den nya patenterade behandlingsmetoden HYDRADERM CELLULAR ENERGY! Dynamisk jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Ögonmassage med serum och avslutande ögonmask verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Reducerar och minimerar omedelbart linjer och rynkor, svullnader och mörka ringar.

 

Eye Logic ögonbehandling i samband med HYDRADERM YOUTH ansiktsbehandling

+ 15 min 490:-

 

AGE SUMMUM TREATMENT / 50 min 890:-

En ny innovativ Anti-Age behandling!

En manuell Anti-Age behandling baserat på en intensiv dermabration peeling i kombination med högaktiva anti-age ingredienser i både serum och mask.

En ansiktsbehandling utöver det vanliga!

 

HYDRA PEELING / 50 min 890:-

Syror har en unik förmåga att milt och effektivt avlägsna de yttersta döda cellerna från hudytan. Peelingen kan utföras i två olika varianter som anpassas efter din hudtyp. Mildrar omedelbart fina linjer och ger huden ny lyster. Behandlingen ger goda resultat på pigmentfläckar!

 

HYDRA CLEAN / 30 min 390:-

En tidseffektiv och djuprengörande ansiktsbehandling.

Termalisk värme i kombination med specifika geléer verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter. Avslutas med ansiktsmassage med lugnande och porförfinande serumcreme.

 

HYDRA CLEAN PLUS / 50 min 590:-

Som ovan men med tillägg för portömning.

 

AROMATIC - Total avslappning! / 60 min 740:-

En skräddarsydd ansiktsbehandling som kombinerar det bästa av två världar.

Ljuvlig massage som mildrar spänningar och stress. Essentiella oljor som balanserar och ger ny energi och lyster till Ditt ansikte. En ny omarbetad ansiktsmask för ännu bättre resultat! Härlig behandling för " kropp och själ".

 

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING / 1 tim 30 min 890:-

Peeling, ånga, portömning, manuell massage, följt av ansiktsmask. Behandlingen avslutas med lämplig dag-eller nattcreme och ögoncreme.

 

KURBEHANDLING

För ett mer långvarigt resultat rekommenderas en behandlingskur om 3 gånger, 1 gång/vecka. 5% rabatt gäller vid köp av samtliga behandlingar vid första behandlingstillfället.

Guinot`s nya Anti-Age/Kur behandling (3 st olika anti-age behandlingar) som ersätter kosmetisk kirurgi med behandlingarna::

HYDRADERM YOUTH , HYDRADERM LIFT, AGE SUMMUM TREATMENT - 2500:-